Lediga jobb på Pinewood

Vi är ett mångsidigt, entusiastiskt och ambitiöst team som växer varje år och lanserar vårt DMS-system på nya marknader över hela världen. Vi vill att människor ska växa med oss ​​när vi växer som företag. Ta en titt på våra lediga jobb, vi lägger alltid till nya tjänster, så kom tillbaka regelbundet.

Kundsupport

Pinewood expanderar för närvarande sin prisbelönta programvara i Storbritannien till Sverige. Efter framgångsrika implementeringar med ett antal återförsäljargrupper i Norden, vill Pinewood utöka teamet i Sverige för att underlätta ytterligare tillväxt.

Vi letar nu efter entusiastiska och motiverade personer som vill komma med i teamet för att stödja denna tillväxt och hjälpa till med att göra denna verksamhet till en framgång. Vi söker för närvarande att anställa flera kundsupportkonsulter för att säkerställa att våra kunder får ut det mesta av vårt branschledande återförsäljarhanteringssystem – Pinewood DMS.

Som supportkonsult hjälper du våra kunder med grundläggande utbildningsbehov, vägledning och hjälper till att felsöka och diagnostisera eventuella problem som de stöter på.

 • Ta inkommande telefonsamtal, e-postmeddelanden och onlinechattar från våra användare med frågor angående systemet
 • Se till att alla kunder hanteras i rätt tid och att hantera befintliga ärenden omedelbart
 • När din kunskap om systemet växer kommer du att bidra till vår interna kunskapsbas
 • Delta i utbildning efter behov och gå vidare genom vår träningsakademi

Detta är ett utmärkt tillfälle för en nyutexaminerad som vill ta sitt första steg in i tech- och / eller bilindustrin. Den perfekta personen för denna roll kommer att vara en utmärkt problemlösare och ha gedigen kommunikationsförmåga.

Sökande behöver också:

 • En utbildning till examen nivå – Ett IT-relaterat ämne är önskvärt men inte nödvändigt
 • En förmåga att kommunicera flytande på svenska och ha goda engelska färdigheter – både skriftliga och muntliga
 • Eventuell tidigare arbetserfarenhet i kundservice
 • Tidigare erfarenheter av att hantera höga samtalsvolymer och kommunicera med kunder på distans är önskvärda men inte nödvändiga
 • Ha körkort
 • Att vara baserad i eller runt Stockholm – detta är en roll på distans, men du måste vara belägen i eller runt Stockholmsområdet

Du kan förvänta dig full jobbutbildning och möjlighet att gå vidare genom vår supportutbildningsakademi för att ytterligare bygga vidare på din kunskap och karriär. Vår utbildningsakademi baseras på ett bältesystem och varje bälte som uppnås belönas med en löneökning vilket ger dig en tydlig utvecklingsväg.

Andra fördelar inkluderar:

  • Distansroll med flexibelt arbete
  • Pension
  • Tydliga karriärmöjligheter

Pinewood Technologies grundades 1981 med huvudkontor i Birmingham, Storbritannien. Vi erbjuder ett molnbaserat Dealership Management System för återförsäljare inom bilsektorn globalt. Vårt DMS låter bilhandlare arbeta mer effektivt och gör det möjligt för dem att ge bättre kundservice – vilket resulterar i en högre vinst.

 

 1. Ansök!
 2. Telefonintervju
 3. Videointervju

Deployment Specialist

Pinewood expanderar för närvarande sin prisbelönta programvara i Storbritannien till Sverige. Efter framgångsrika implementeringar med ett antal återförsäljargrupper i Norden, vill Pinewood utöka teamet i Sverige för att underlätta ytterligare tillväxt.

Vi letar nu efter entusiastiska och motiverade personer som vill komma med i teamet för att stödja denna tillväxt och hjälpa till med att göra denna verksamhet till en framgång. Vi kommer att anställa ett antal personer som kan implementera, utbilda och konsultera våra kunder om vårt prisbelönta återförsäljarhanteringssystem och se till att våra kunder får maximalt värde av Pinewood DMS.

Tjänsten innebär ett nära samarbete med våra kunder i hela Sverige.

 • Att bli expert på vår produkt och arbeta nära kunder för att främja användningen av Pinewood DMS inom deras återförsäljare
 • Planera, hantera och genomföra implementeringsplaner genom att analysera kundens krav och kartlägga dessa mot funktionaliteten i Pinewood DMS
 • Skapa långvariga kundrelationer och resa regelbundet till kundanläggningar, så att de får en smidig övergång till Pinewood DMS. Du kommer att genomföra regelbundna utbildningsspass, lösa eventuella problem och ge löpande support för att säkerställa att våra kunder ständigt får ut det mesta av vårt system
 • Att producera korrekta rapporter om möten, projektplaner och tillhandahålla en månadsaktivitetsrapport till din chef

Den perfekta personen för denna roll kommer att vara en utmärkt kommunikatör med förmåga att bygga starka arbetsrelationer med både kunder och intressenter inom verksamheten. Du behöver relevant arbetserfarenhet inom sektorn och fördjupad kunskap om fordonsindustrin.

Sökande behöver också:

 • Förmåga att förstå kundens behov och erfarenhet av att leda kundmöten och kommunikation för att visa hur vår produkt kan hjälpa till att möta deras affärsbehov
 • Stark allroundkunskap inom fordonsindustrin och en förståelse för den dagliga verksamheten inom en bilhandlare
 • Att kunna arbeta på ett organiserat sätt, med en stark känsla av personligt ansvar och ägande över ditt arbete
 • Att vara en självstartare, med en can-do-attityd – det här är en spännande utmaning, med stort ansvar och en möjlighet att direkt påverka framgången för en växande organisation
 • Utbildad till gymnasial utbildning eller motsvarande standard
 • Du kommer att ha mycket kontakt med vårt huvudkontor i Storbritannien, så det är viktigt att du behärskar engelska flytande i tal och skrift

Du kan förvänta dig full jobbutbildning, kontinuerligt stöd från Pinewoods team och en möjlighet att hjälpa till att forma framgången för ett växande företag.

Löneförmåner:

 • Konkurrenskraftig lön baserat på tidigare erfarenhet + bonus
  Företagsbil
  Distansarbete
  Pension
  Karriärsmöjligheter

Pinewood Technologies grundades 1981 med huvudkontor i Birmingham, Storbritannien. Vi erbjuder ett molnbaserat Dealership Management System för återförsäljare inom bilsektorn globalt. Vårt DMS låter bilhandlare arbeta mer effektivt och gör det möjligt för dem att ge bättre kundservice – vilket resulterar i en högre vinst.

 

 1. Ansök!
 2. Telefonintervju
 3. Videointervju

“I ett nära samarbete kan våra team kontinuerligt utveckla nya lösningar för att möta våra kunders behov. Pinewood är en stor familj, inte bara ett team utan en passionerad och varierad grupp av människor som hjälper oss alla att arbeta effektivt. Det är hemligheten till vår framgång!

Tatiana | Partner Account Manager

Kontakt
Scroll to top