Latest Posts

Pinewood DMS är den första DMS-certifieringen av BMW Group Northern Europe

Den 26 september 2022 tillkännagav BMW Group Northern Europe Pinewood DMS som sitt första certifierade system för bilåterförsäljare i Danmark, Sverige och Norge. Efter slutförandet av en rigorös certifieringsprocess för att säkerställa att nödvändiga processer och integrationer är tillgängliga.

Detta bygger på ett arbetsförhållande som har säkerställt att BMW-integration har varit en del i Pinewood DMS sedan 2003 och Storbritannien samt Irland-certifieringen sedan 2021 som stöder BMW, MINI, Motorrad och Rolls-Royce-företag.

Karl Zaar, Customer Service Director på Pinewood Technologies Northern Europe förklarar:

” Vi är mycket glada över att ha förtjänat möjligheten att arbeta med BMW som är erkända ledare inom teknik och kundupplevelse, och vi ser fram emot att arbeta nära BMW- och MINI-återförsäljare i Danmark,Norge och Sverige.

Vårt partnerskap med BMW maximerar produktiviteten för återförsäljare, minskar kostnaderna och ger flexibilitet till fler återförsäljare i nätverket. Återförsäljare kan vara säkra på att de följer BMW:s standard– med automatisk datadelning mellan återförsäljare och BMW Group.”

Pinewoods strategi är att fortsätta bygga vidare på sin ledande allt-i-ett-dms-lösning i molnet. Systemet inkluderar idag inbyggda mobilappar, videotjänster och dokumentlagring, samt integrerade digitala tjänster som e-signaturer, kunders integritetspreferenser och onlinebetalningar. Målet är att göra IT-hanteringen enklare med fördelarna att erbjuda en smidig digital resa för kunderna och skapa en bättre översikt för företagsledare.

Pinewood DMS har utformats med multivarumärkes återförsäljargrupper i åtanke att utföra kontinuerliga uppdateringar. Systemet inkluderar omfattande tillverkarintegrationer , moderna BI-funktioner samt funktioner för lagerhantering på gruppnivå som interna överföringar och bilfinansiering med hjälp av  finansiella partners.

” Vårt utvecklingsteam arbetar med den senaste tekniken och har en djup och detaljerad förståelse för fordonsindustrin. Vi investerar kontinuerligt i att skapa de bästa verktygen för återförsäljares framgång. Denna certifiering och partnerskap med BMW Group är en spännande möjlighet att erbjuda återförsäljare större valmöjligheter, vilket resulterar i förbättrade verktyg för att driva återförsäljarnas lönsamhet”, säger Zaar.

Pinewood DMS är tillgängligt för återförsäljare av flera märken över hela världen , med BMW-certifieringar i Storbritannien, Irland, Danmark, Norge och Sverige.

Lämna ett svar

Scroll to top